Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Το Ερμαφρόδιτο Παιδί του Ήλιου και της Σελήνης - Hermaphrodite Child of the Sun and Moon


Το Ερμαφρόδιτο Παιδί του Ήλιου και της Σελήνης - Δεύτερο Τμήμα

Επεξήγηση της Δεύτερης Παραγράφου 

Σωματικά, διανοητικά και συναισθηματικά στρέφεστε προς τη Βασιλεία μέσα στην καρδιά σας. Μόνο τότε μπορείτε να κατανοήσετε πραγματικά τη συνολική μητέρα μας, τη Φύση. Μόνο τότε μπορείτε να κατανοήσετε το Υδραργυρικό πνεύμα που κρύβεται βαθιά στα σπλάχνα της, το οποίο δίνει ζωή, σπόρο και ψυχή και στα 3 βασίλεια. Αν οι αναρίθμητοι σύγχρονοι ψευδό-Μύστες απλά το αναγνώριζαν αυτό, τότε ο κόσμος θα ήταν γεμάτος από αληθινούς δασκάλους. 

Όμως είναι κρυμμένο από τα κοσμικά τους μάτια, που μπορούν να αντιληφθούν μόνο την προσωρινότητα, δηλαδή τα φυσικά εκδηλωμένα πράγματα όπως τα ορυκτά και τα μέταλλα. Η Μία Ουσία τους διαφεύγει. Δεν αναγνωρίζουν τον σπόρο και το φύτρο όλων των μετάλλων, όπου κρύβεται ο λαμπερός Υδράργυρος της φύσης, ο σπόρος που ο νοτιάς παρέχει σε λαμπερή γκρίζα, παχύρρευστη υγρή μορφή. 

Γιατί; Επειδή οι άπληστοι, εγωιστές άνθρωποι, που αναζητούν μόνο να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους, είναι μοιραίο να χάσουν αυτόν τον Θησαυρό που ο Θεός των Θεών δίνει μόνο σε εκείνους που βρίσκονται σε αρμονία με τη φύση, που αναζητούν με την καρδιά ενός παιδιού. Και μόνο αυτοί, όχι οι χιλιάδες εξελιγμένοι χειραγωγοί, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν με αυτόν τον δηλητηριώδη Υδραργυρικό δράκο και το υγρό θειάφι και την παχύρρευστη γη που τον συνοδεύουν.

Σύντομα μεταφρασμένο με τα όλα τα εμβλήματά του.



Δεν υπάρχουν σχόλια: