Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

100 χρόνια ο άνθρωπος να διαλογίζεται και να αυτό παρατηρείται καμία ουσιαστική κάθαρση δεν θα λάβει χώρα



100 χρόνια ο άνθρωπος να διαλογίζεται και να αυτό παρατηρείται 
καμία ουσιαστική κάθαρση δεν θα λάβει χώρα

100 χρόνια ο άνθρωπος να διαλογίζεται και να αυτό παρατηρείται καμία ουσιαστική κάθαρση δεν θα λάβει χώρα μέσα σε αυτόν παρά μια παραλλαγή, μετατροπή εκλέπτυνση του εγώ του.
Αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ονομάζουμε κάθαρση ή εξαγνισμό.
Οι βαθιές αυτές δομικές αλλαγές λαμβάνουν χώρα μέσα από ανώτερες πνευματικές δυνάμεις και ενέργειες μέσω της προσευχής που σημαίνει μιας εκ των έσω βαθιάς επιθυμίας την νέο αφυπνιζόμενη μας ψυχής να ενωθεί με την Θεότητα.
Ο διαλογισμός είναι μια προσευχή και η προσευχή είναι ένας διαλογισμός.
Ο ίδιος ο άνθρωπος δεν μπορεί να παράγει και το εννοώ κυριολεκτικά και συμβολικά το ζων ύδωρ μέσω του οποίου η ανακατασκευή αυτή θα συμβεί χρειάζεται μια από τα άνω παρέμβαση, επίσης αυτό το νέο αστρικό και αιθερικό πυρ είναι που εξαγνίζει όταν εμείς δομικά, συνειδησιακά φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο να μπορέσουμε να το καλέσουμε και να το δεχτούμε μέσα μας.

''Η ανακατασκευή του αστρικού σώματος έμμεσα μέσω του Διαλογισμού και της Συγκέντρωσης, καλείται από ένα αρχαίο όνομα, "κάθαρση" ή καθαρισμός. Η κάθαρση ή ο καθαρισμός έχει ως σκοπό την απόρριψη από το αστρικό σώμα όλων εκείνων που την εμποδίζουν να γίνει αρμονικά και τακτικά οργανωμένη, επιτρέποντάς της έτσι να αποκτήσει ανώτερα όργανα. Είναι προικισμένο με το σπέρμα αυτών των ανώτερων οργάνων. είναι απαραίτητο μόνο να αναδείξουμε τις δυνάμεις που υπάρχουν σ 'αυτήν. Έχουμε πει ότι οι πιο ποικίλες μέθοδοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πραγματοποίηση αυτής της κάθαρσης.''

Ρούντολφ Στάινερ

Δεν υπάρχουν σχόλια: