Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014

Ο χλευασμός σας δεν μας αγγίζει


Ο χλευασμός σας δεν μας αγγίζει 
Η τραγικότητα της ύπαρξης διαφαίνεται και από εδώ σημείο των καιρών ειδικότερα στον χώρο που ζούμε. Κατανοώ την διάθεση πολλών ανθρώπων να ακουστούν, να θέλουν να πουν την γνώμη τους και λογικά για αυτό το λόγο έχει φτιαχτεί και η ομάδα αυτή (Facebook), αυτό όμως πριν να συμβεί είναι θεμιτό και απαραίτητο να στοιχειοθετείτε με σοβαρότητα και όχι μια διάθεση χλευασμού όπως συνηθίζετε (δεν αναφέρομε σε σχετικό θέμα μου πριν μέρες).

Κατανοώ την γύμνια μερικών ανθρώπων που έχουν χαθεί μέσα στο εγώ που φτιάξανε στην πορεία της ζωής τους και που αυτό για αυτούς φαντάζει μεγαλοπρεπές και ένδοξο, με παράσημα και χρυσές κορόνες αλλά όλο αυτό όχι μόνο δεν μας διαφέρει και δεν μας αφορά αλλά δεν υπάρχει καν για εμάς.
όμως αυτοί οι χαρακτηριστικοί γελωτοποιοί δεν χάνουν την ευκαιρία της μομφής και της κατάκρισης όταν εσύ καν δεν ασχολείσαι μαζί τους, η γύμνια τους και η ηθική τους είναι ενδεικτική και την διαφημίζουν συνεχόμενα.

Προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτό που αισθανόμαστε, γνωρίζουμε και βιώνουμε είναι ένας μύθος κάτι σαν τον Άγιο Βασίλη μην μπορώντας να κατανοήσουν ακόμα και αυτόν τον υπαρκτό συμβολισμό.
Οπότε το μόνο που μου απομένει είναι να ντυθώ στα κόκκινα και να αφήσω μούσι.
Θα ήθελα πολύ να γράψω μία εργασία όσον αφορά την συμβολική της αδελφότητας του Ροδοσταύρου η οποία χάνετε μέσα από τον χρόνο και φτάνει στην απαρχή της δημιουργίας αυτού του κόσμου και θα το έκανα αν ήξερα ότι υπάρχει διάθεση για κατανόηση και γνώση αλλά διαβλέπω το αντίθετο.

Η προσωπική μου γνώμη είναι αφήστε το χιούμορ και τα εξυπνακίστικα σχόλια και αναζητήστε το πνεύμα του θεού ώστε να σας βοηθήσει στο να βυθιστείτε μέσα  στο βάθος της ύπαρξής σας στην ουσία του εσωτερικού σας όντος να το γνωρίσετε και να το αλλάξετε κυριολεκτικά ώστε να γίνετε ένα φωτεινό παράδειγμα μέσα από την δράση σας ακτινοβολώντας περισσότερη αγάπη μέσα σε αυτόν τον κόσμο και αφήστε εμάς προς το παρόν τους αδύναμους και πλανεμένους στην ζοφερή μας μοίρα.

Ποιος ξέρει μπορεί σύντομα να συναντηθούμε και να μιλήσουμε στην ίδια γλώσσα χωρίς καν να εκφέρουμε την παραμικρή λέξη.
Αυτούς του δύσκολους και πικρόχολους καιρούς σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να αναφλαγείτε μέσα στο πυρ της Γνώσης και να γίνετε νέος άνθρωπος ο οποίος προσμένει με αγωνία την δική του μέρα του Κυρίου.
Δημοσίευση σχολίου