Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ένας τεράστιος πόλεμος επιτελείται αυτήν την στιγμή ...


Ένας τεράστιος πόλεμος επιτελείται αυτήν την στιγμή ...

Το κυρίως πρόβλημα στην χώρα μας όπως και στην Ευρώπη αλλά και στον ευρύτερο χώρο δεν  δημιουργήθηκε απλά εξαιτίας μιας προβληματικής κοινωνικής ηθικής ή έλλειψης γενικότερων αξιών, είναι κατ' ουσία δομικό όσον αφορά την συνείδηση του ανθρώπου και τις δυνάμεις και ενέργειες μέσω των οποίων συντηρείται, διαμορφώνεται και επεξεργάζεται την κάθε στιγμή εκφραζόμενος  έτσι σπασμωδικά με ένταση, ορμή, ιδιοτέλεια, έπαρση, σύγχυση και βία.

Ο σύγχρονος άνθρωπος και οι κοινωνία του οδηγείτε από μια μικρή 'σατανική' ομάδα, η οποία τον ωθεί σε εκφυλισμό. Εκφράζουν, διαχέουν τις πιο σκοτεινές ενέργειες όχι μόνον αστρικά αλλά και στον κοινό βίο διαμορφώνοντας τις κοινωνίες των λαών μέσω των πολιτικών τους αρχηγών, της εκκλησίας και άλλων θεσμών όπως της δικαιοσύνης.

Πως; Έχοντας άπειρη τεχνολογική δύναμη σε βιοχημικό επίπεδο αλλοιώνουν την τροφική αλυσίδα και χρησιμοποιούν μη ανιχνεύσιμες ουσίες σε φάρμακα, καλλυντικά, ελέγχοντας τα media, τον κινηματογράφο και την τέχνη γενικότερα δεν αφήνουν κανένα μα κανένα περιθώριο στο να μην λειτουργήσουν πιεστικά καταλυτικά στην συνείδηση του ανθρώπου όπως αυτή εκφράζετε μέσα από την ποιότητα του σωματικού του φορέα, του αίματος του, και των ενεργειών, ουσιών που αυτό χρησιμοποιεί.

Ένας τεράστιος πόλεμος επιτελείται αυτήν την στιγμή, σφοδρές εντάσεις διαμορφώνουν μια αρρωστημένη και νοσηρή ατμόσφαιρα που συνθλίβει, μας επηρεάζει όλους. Η γνώση όλων αυτών είναι καταλυτική αλλά άμεση πράξη είναι αυτό που απαιτείται.
Αναζητήστε το καλό, το αγαθό, το ευγενές, το πνεύμα μέσα σας και ταυτόχρονα σηκώστε το βλέμμα σας ψηλά στον ουρανό και εκφραστείτε, επικοινωνήστε με το Πνεύμα ώστε να σας δείξει να σας μεταφέρει την απαραίτητη γνώση, για να μπορέσετε να απεμπλακείτε από όλη αυτήν την μιζέρια και πόνο και οδύνη, αφήνοντας έτσι το Φως να λειτουργήσει μέσα σας ώστε αυτό σας θεραπεύσει θεμελιακά.

Τότε όλες αυτές οι φωτεινές δυνάμεις δεν θα σας χαρίσουν μόνο μια δυνατότητα σωτηρίας αλλά και μια δυνατότητα μετάδοσης του φωτός σε αυτόν τον σκοτεινό κόσμο και αυτό είναι και το μεγάλο σας καθήκον στην ανθρωπότητα.

Ο κόσμος μας αν και ατελής προχωράει σιγά σιγά στην εκπλήρωση του , στην ολοκλήρωσή του, ο άνθρωπος κύριος πρωταγωνιστής σε αυτό το ιερό θεατρικό έργο πρέπει να πρωτοστατήσει να μετασχηματίσει όλες αυτές τις δυνάμεις για το κοινό καλό.
Έτσι όπως και την πρωταρχή γεννήθηκε από την Αγάπη, να θεραπευτεί από τη Αγάπη που δεν είναι από αυτόν τον κόσμο.

Και αυτό θα γίνει με τον άνθρωπο ή και χωρίς αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: