Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Επεξήγηση των Τριών Σταδίων του Μεγάλου Έργου - Νέο σεμινάριο δια αλληλογραφίας

 


Επεξήγηση των Τριών Σταδίων του Μεγάλου Έργου - Νέο σεμινάριο δια αλληλογραφίας

Αγαπητοί φίλοι

Η νέα μας εργασία έχει σαν στόχο την επεξήγηση των τριών σταδίων που πρέπει να βαδίσουμε πάνω στην οδό της αλχημικής μεταλλαγής.

Αυτές οι όψεις θα πρέπει να κατανοηθούν πλήρως ευθύς εξαρχής ούτως ώστε μέσω μιας γόνιμης κατανόησης να μπορέσουμε να διακρίνουμε όχι μόνο την εσωτερική τους σύνδεση αλλά και την ακριβή τους ακολουθία.

Επίσης θα ρίξουμε ένα άπλετο φως πάνω στην έννοια ''μύηση'' αλλά και πια είναι η σχέση της με την αποκάλυψη και την ανακάλυψη του εσωτερικού κόσμου της ψυχής και των συμβόλων της.

Η οδός που ακολουθούμε είναι μια γνωστική οδός, ακολουθούμε την Σοφία και τις διδαχές που αυτή μας μεταφέρει μέσα από τους πνευματικούς της καρπούς, στην αρχή μπορεί η διαδρομή να μας φανεί θαμπή ή απροσπέλαστη, αλλά με λίγη καλή θέληση, θετικότητα, πίστη, υπομονή, μελέτη και εργασία τα πέπλα θα πέσουν, τότε ο υποψήφιος μέσα από την βαθιά ανάγκη της ψυχής θα μπορέσει να προσευχηθεί στο πνεύμα το άγιο, και αυτό με την σειρά του να αυξηθεί μέσα του, μέσα από την σκέψη, το συναίσθημα και την ανιδιοτελή του επιθυμία για δράση, υπηρετώντας τον Κύριο τον Θεό του αλλά και τον συνάνθρωπο του.

Τα τρία στάδια που θα συζητήσουμε μαζί σας είναι τα εξής : Μύηση, Φώτιση και Απελευθέρωση.

Για την ενημέρωση του διαδικαστικού καθώς και για την συμμετοχή σας στείλτε μου μήνυμα soundzgreg@yahoo.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια: