Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Σεμινάριο : Αλχημεία και Συμβολισμός διά αλληλογραφίας

 
Σεμινάριο : Αλχημεία και Συμβολισμός

Είναι γεγονός πως η αλχημεία και περισσότερο ο αλχημικός συμβολισμός έχει εντελώς λανθασμένα χρησιμοποιηθεί στους σύγχρονους καιρούς που ζούμε εξυπηρετώντας κυρίως διάφορους συγγραφείς και ομάδες για τα μικροσυμφέροντα τους.
Έτσι οι ερμηνείες και οι εξηγήσεις αυτών δεν ανταποκρίνεται σε αυτό το οποίο υπάρχει σαν δεδομένο μέσα από την φιλοσοφία της αλχημείας αλλά καλείται να υπηρετήσει τις όποιες προκαταλήψεις και λανθασμένες γνώσεις προωθώντας την όποια ατζέντα τους.
Το εκτενές σεμινάριο σχετικά με την εσώτερη αλχημεία και το συμβολισμό, περιέχει, στοχεύει αποκλειστικά και μόνον σε αυτό, δηλαδή να αναδείξει αυτές τις εσωτερικές λειτουργίες που περιγράφονται μέσα από τους συμβολισμούς ώστε να διευρυνθεί η κατανόηση σας αλλά μέσω της αλχημικής γλώσσα και μόνον.
Σε αυτό θα σας δοθούν όλα τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να μπορέσετε σταδιακά να περάσετε σε μια εκβαθυμένη κατανόηση η οποία μέσα από τον χρόνο να μπορεί να αυτονομηθεί μέσω της παρατήρησης και της μελέτης αλλά και πάνω από όλα μέσω της εσωτερικής σας εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείται να απευθυνθείτε εδώ :
soundzgreg@yahoo.co.uk

Ευχαριστώ.

G.J.P.

Δεν υπάρχουν σχόλια: