Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

Ακούστε την Φωνή της Σιγής, το κάλεσμα της Αγάπης, αφήστε το Φως να ζεστάνει την καρδιά σας

 

Ακούστε την Φωνή της Σιγής, το κάλεσμα της Αγάπης, αφήστε το Φως να ζεστάνει την καρδιά σας

Οι συντεταγμένες μέσα από τις οποίες όλα ρέουν δεν μπορούν να προσμετρηθούν από κανένα ανθρώπινο μέτρο ή διάνοια.
Μέσα σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει κανενός είδους μαντεία, η προκαθορισμός γεγονότων ή καταστάσεων, η μεταβλητότητα, η ρευστότητα, το ακαθόριστο των δυνάμεων και των ενεργειών είναι κάτι το συγκλονιστικό.
Τα μόνο που υπάρχει είναι το ζωντανό παρόν, το εδώ και τώρα, η ένωση του συνειδητού με το ασυνείδητο σαν μια ολοκλήρωση της ανθρώπινης διάνοιας μέσα και μέσω μιας εξαγνισμένης καρδιάς.
Υπάρχουν δύο βασικές ενέργειες : Συν Αθηνά και χείρα κίνει!

Τι σημαίνει αυτό; 
Πως ο άνθρωπος έχει, του έχει δοθεί μια πλήρη ελευθερία στο να επαναδιατυπώσει την σχέση του με τον κόσμο και τον δημιουργό, έχει το δικαίωμα και την επιλογή να χαράξει την δική του προσωπική πορεία μέσα από τις δυνάμεις και τα χαρίσματα που έχει αποκομίσει μέσα από εμπειρία χρόνων αλλά όλα αυτά μπορούν να πραγματοποιηθούν σε ένα κάθετο, πνευματικό επίπεδο μόνον μέσα από την παρεμβολή, έκφραση, διάχυση του Δημιουργού μέσω των εργατών του.
Ο άνθρωπος σαν ένα κατώτερο αποσπασματικό ον ζητά την βοήθεια των θεών και αυτή τον πληρεί στο βαθμό που ο ίδιος έχει την θέληση να σπάσει τις δικές τους αλυσίδες, επιθυμεί να εγερθεί και να βηματίσει έξω από αυτήν την φυλακή, τον τροχό της γέννησης της ζωής και του θανάτου.
Δεν χρειάζεται να προβλέψει τίποτα σχετικά με όλα αυτά γιατί το φως μιλά μέσα του, όλη η πορεία ξεδιπλώνεται μέσα από μια δημιουργική ονειρική φαντασία μέσα στην οποία η διαδικασία της μάθησης ξεδιπλώνεται δυναμικά.
Η πορεία αυτού του κόσμου είναι νομοτελειακά συγκεκριμένη και προκαθορισμένη μέσα από ένα επταπλό σχέδιο εξέλιξης μέσα στο οποίο ότι ξέφυγε από τους πνευματικούς νόμου θα ενσωματωθεί ξανά μέσα κατά ένα συνειδητό τρόπο, μέσω μιας βαθιάς εσωτερικής επιλογής.
Αυτό είναι και το αντικείμενο μας σήμερα, μια διάβαση εδώ και τώρα μέσα στο επόμενο εξελικτικό επίπεδο, πλαίσιο.
Το να γίνουμε μέτοχοι και κάτοικοι μέσα στην Βασιλεία των Ουρανών, που σημαίνει μια ολοκληρωτική πνευματοποίηση μιας και αυτό είναι το σημαντικό μέσα στην μεγάλη ημέρα εκδήλωσης που ζούμε και ονομάζουμε περίοδος της Γης.
Μέσα σε αυτό το ναδίρ της υλικής μορφοποίησης θα τεθεί η βάση όλης της εργασίας και αυτό αγαπητοί μου φίλοι ήδη γίνεται, λαμβάνει χώρα.
Ένας γνωστικός είναι ένας απόλυτος επαναστάτης γιατί δεν προσπαθεί να εξουδετερώσει, να επιδράσει μέσα στο επίπεδο της ύλης κοινωνικά αλλά γκρεμίζει τα θεμέλια αυτού του άθλιου κόσμου στο πιο έπακρο μέρος του.
Η διόρθωση σε αυτό το επίπεδο μιας φαινομενικής αδικίας θα προξενήσει μέσα στον χρόνο ανάλογους μηχανισμούς μέσα από τους οποίους μια άλλη αδικία θα υπάρξει και ο φαύλος κύκλος δεν πρόκειται ποτέ να τελειώσει διότι αυτά τα αντιθετικά σχήματα καθορίζουν την φύση αυτού του κόσμου και δεν θα πάψουν να ισχύουν μέχρι την ολοκληρωτική διάλυση του.
Η δική μας η βασιλεία δεν είναι από αυτόν τον κόσμο, όταν σας μιλάμε για μια απαραίτητη αναμόρφωση του κόσμου δεν το εννοούμε κοινωνικώς ή πολιτικός αλλά Πνευματικώς.
Εμείς οικοδομούμε ένα άγιο κτίσμα το οποίο δεν προέρχεται από τα υλικά και τις αξίες αυτού του κόσμου, και για αυτόν τον λόγο απέχουμε από κάθε κοινωνική, πολιτική, οικονομική δραστηριότητα.
Δεν είμαστε ανθρωπιστές, ούτε αποκρυφιστές, ούτε μυστικιστές, ούτε χρησιμοποιούμε κανενός είδους γήινη μαγεία, δεν διαλεγόμαστε με τους νεκρούς, ούτε ασκούμε καμία απατηλή άλλη τέχνη.
Εμείς μιλάμε για την Γνωστική Μαγεία η οποία μεταβιβάζεται στον καθένα από εμάς μέσα από την Χάρη του Θεού όταν ο προσωπικός μας Ναός έχει καθαριστεί και για αυτό ανανεωθεί πλήρως.
Μέσα στην ιστορία πολλοί κατανόησαν τους λόγους μας αλλά η οκνηρία και η ιδιοτέλεια, η πλάνη, τα θέλγητρα και η ηδονές αυτού του κόσμου τους παρέσυραν μακριά από την οποιαδήποτε πραγμάτωση αυτού του άγιου σκοπού.
Για αυτό και μέσα στην ιστορία έχουμε πολλούς διανοητές οι οποίοι στην ουσία είναι και αρνητές και σοφιστές και λαοπλάνοι και αυτό το οποίο κάνουν είναι να μιλούν μέσα από έναν εύστροφο τρόπο ο οποίος στην ουσία δεν οδηγεί πουθενά.
Στην ουσία δεν μιλούν για κανένα εξαγνισμό παρά σας υπόσχονται μέσα από τεχνικές και πρακτικές τα δώρα του Αγίου Πνεύματος.
Αλλά προσέξτε αγαπητοί μου φίλοι μόνον το πνεύμα δεν υπάρχει εκεί παρά οι χειρότεροι δαίμονες της αστρικής σφαίρας, τα αποκρουστικότερα βαμπίρ.
Εμείς οφείλουμε να δώσουμε μια μαρτυρία για αυτήν την τραγική ανθρώπινη πραγματικότητα και το φτωχό και ολέθριο αποτέλεσμα της.
Ακούστε την Φωνή της Σιγής, το κάλεσμα της Αγάπης, αφήστε το Φως να ζεστάνει την καρδιά σας, παραιτηθείτε από κάθε ιδιοτελή επιθυμία, μοιράστε όποια αγαθά έχετε και χρησιμοποιήστε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας για τον κοινό σκοπό, ποιος είναι αυτός; Η απελευθέρωση του Ανθρώπου και του Κόσμου του!
Δημοσίευση σχολίου