Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Το εγώ θα πρέπει να πάψει να μιλάει, θα πρέπει να σιωπήσει πλήρως


Το εγώ θα πρέπει να πάψει να μιλάει, θα πρέπει να σιωπήσει πλήρως

Η αναπόφευκτη εμπειρία, η οποία αποκτήθηκε τον προηγούμενο αιώνα, ο οποίος ήταν ένας από τους χειρότερους και πιο σκοτεινούς αιώνες στην ανθρώπινη ιστορία, μας οδήγησε σε μια παραδοχή πως μέσα από την μαυρίλα αυτή ένα νέο φως έλαμψε ξανά, μια νέα γνωστική αδελφότητα αναδημιούργησε την γέφυρα με το Πνεύμα απαίτηση των καιρών και της σταδιακής εισόδου μας μέσα στην εποχή του υδροχόου.

Μια νέα φιλοσοφία μας δόθηκε μέσα από μια πλήρη επιστημονική βάση, της οποίας το κάθε βήμα, στάδιο ανάπτυξης εξηγείται σωματικά, ανατομικά επιστημονικά.
Για να μπορέσει όμως αυτή να κατανοηθεί, χρειάζεται όχι μόνον μια σοβαρή πολύχρονη μελέτη αλλά και ένα εσωτερικό άνοιγμα σε αυτήν συνδυασμένο από την απομάκρυνση όλης της προηγούμενης μας διαμόρφωσις μέσα από βιβλία, ομάδες, τάγματα, αδελφότητες, εταιρίες, γκουρού, θεραπευτές, υπνωτιστές, πνευματιστές και λοιπά και λοιπά.

Έχουμε εξηγήσει αρκετές φορές πως η πλειονότητα όλων αυτών των ανθρώπων οδηγείται από την ιδιοτέλεια και δεν είναι παρά μια έκφραση και επισκίαση από τις κατώτερες περιοχές, τις πιο σκοτεινές της αστρικής σφαίρας.
Ο στόχος τους δεν είναι η απελευθέρωση από τα δεσμά της ύλης, ο εξαγνισμός, η μεταμόρφωση αλλά η γιγάντωση της ιδιοτέλειας, η πλήρης καλλιέργεια των υπαρχόντων σωμάτων.
Κατά αυτόν τον τρόπο όχι μόνον οι δεσμοί με το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο αυτής της φύσης μεγαλώνουν φυλακίζοντας μας περισσότερο αλλά και η σωματική μας δομή κρυσταλλώνεται ακατάσχετα και σαν συνέπεια οι απελευθερωτικές δυνάμεις του ανώτερου βασιλείου δεν μπορούν ούτε στην αρχική τους δόνηση να μας αγγίξουν.

Αυτή η σωματική - ψυχική σκλήρυνση καταστεί και την συνείδηση μας διαβλητή - διάτρητη σε όλες τις ανόσιες δυνάμεις που διαχέονται πάνω μας όταν συμμετέχουμε ενεργά στις διάφορες εκδηλώσεις αυτών των ομάδων είτε αυτές ονομάζονται διαλογισμός είτε προσευχή στον δάσκαλό κλπ.
Πολλοί αδαής σε αυτόν τον χώρο ακόμη αναρωτιούνται για την υπόσταση του κακού στον κόσμο μας μην μπορώντας να το διακρίνουν μέσα από την συμπεριφορά - πράξη του ανθρώπου όλους αυτούς τους αμέτρητους αιώνες.

Ο Στάινερ μας έλεγε απλά πως 'Σατανιστής είναι αυτός που κάνει συνειδητά κακό'
Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας που στον ένα ή τον άλλον βαθμό προξενούν συνειδητό πόνο και βία ακόμη και στους ίδιους τους συγγενείς τους, στον σύντροφό τους, ακόμη και σε ξένους ανθρώπους.
Μέσα όμως στην ιστορία υπάρχου ακραία παραδείγματα τέτοιων ανθρώπων και ιδίως μέσα στον εσωτερισμό μιας και η ιδιοτέλεια και η επιθυμία για απόκτηση δύναμης, φήμης και πλούτου τους σπρώχνει σε ακατανόμαστες πρακτικές και έργα.

Κατά αυτόν τον τρόπο έρχονται σε επαφή με τις πιο βρώμικες οντότητες στην αστρική σφαίρα διαχέοντας αυτήν την ανοσιότητα γύρω τους μολύνοντας και άλλους ανθρώπους.
Όπως καταλαβαίνεται το καρμικό αντίτιμό για όλην αυτήν την δραστηριότητα είναι πολλαπλάσιο όπως και η τιμωρία που θα δεχτούν στην επόμενη τους ενσάρκωση.
Αυτό οι άνθρωποι αυτοί το γνωρίζουν διότι μέσω τεχνικών έχουν αποκτήσει ήδη μια συνειδητή επαφή με τον αστρικό χώρο κατά την διάρκεια του ύπνου.

Όταν επέλθει ο φυσικός θάνατος όλα τα οχήματα του ανθρώπου θα πρέπει σταδιακά να διαλυθούν, σήμερα λόγω των χημικών και των φαρμάκων έχουμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με το υλικό μας όχημα το οποίο δυσκολεύεται να διαλυθεί, αλλά στο θέμα μας, τα πιο λεπτοφυή οχήματα του η αρχή του νοητικού και το αστρικό του σώμα πρέπει να αποφορτιστούν πλήρως επίσης αλλά αν συμβεί αυτό μετά από μια συγκεκριμένη περίοδο το άτομο αυτό θα πρέπει να ενσαρκωθεί ξανά μέσα από νέα οχήματα, αλλά εκεί τον περιμένει η θεία δικαιοσύνη και το συσσωρευμένο κάρμα το οποίο συνέλεξε εξαιτίας της κάκιστης συμπεριφοράς του.
Αυτό όπως καταλαβαίνεται μια τέτοια σκοτεινή οντότητα δεν το θέλει οπότε το μόνο το οποίο μπορεί να κάνει είναι να καθυστερήσει αυτήν την ενσάρκωση, πως; ο μόνος τρόπος που μπορεί να το κάνει αυτό είναι το να τραφεί ενεργειακά από τους ζωντανούς ενδυναμόνοντας έτσι συνεχόμενα το αστρικό του όχημα.

Όμως επειδή δεν μπορεί να το κάνει αυτό κατευθείαν χρειάζεται ένα υποχείριο και αυτόν τον ρόλο στην ουσία παίζουν οι υποτιθέμενοι δάσκαλοι και θεραπευτές τους οποίους επισκιάζει πλήρως μέχρι και το σημείο μιας πλήρους κατάληψης.
Οι ψεύτο δάσκαλοι αυτοί αποκτούν μια διανοητική κούφια γνώση μέσω της επισκίασης αυτής, γράφουν βιβλία, αποκτούν οπαδούς κάνουν τελετές και προσευχές και διαλογισμούς και σαν ένα αποτέλεσμα κατά κυριολεξία τους απομυζούν την ζωτική τους ενέργεια η οποία διοχετεύεται πλήρως σε αυτές τις μαύρες οντότητες της αστρικής σφαίρας.
Μου είναι δύσκολο από εδώ να σας εξηγήσω όλα όσα αφορούν τα σώματά μας και τους αντίστοιχους αιθέρες που καταναλώνουν για την συντήρηση και λειτουργία τους απλά θα σας έλεγα πως βασικά είναι 4 ειδών δύο κατώτερη που σχετίζονται με την συντήρηση και την κίνηση και δυο ανώτεροι που έχουν να κάνουν με το συναίσθημα και την σκέψη.

Η Πνευματική Επιστήμη τα εξηγεί διεξοδικά όλα αυτά και ακόμη περισσότερα, για όλους αυτούς τους κινδύνους αλλά και τα σχετικά με την τροφή και άλλες συνήθειες της ζωής.
Γιατί για παράδειγμα δεν θα πρέπει να φοράμε ένα δερμάτινο μπουφάν ή γιατί δεν θα πρέπει να κοιμόμαστε πάνω σε ένα μαξιλάρι που περιέχει πούπουλα;

Επαναλαμβάνω πως οποιοσδήποτε θελήσει να ακολουθήσει την οδό της Μεταμόρφωσις θα πρέπει να θυμηθεί τα λόγια του Ιησού στον πλούσιο νέο : 

Πούλησε όλα τα υπάρχοντας σου και ακολούθησε με.
 
Εδώ μην σκεφτείτε μόνον τα υλικά αγαθά τα οποία είναι όντως μια σοβαρή εξάρτηση αλλά μιλά κυρίως για τους δεσμούς και τις αξίες αυτής της φύσης του θανάτου, όλη αυτήν την άθλια κοινωνική διαμόρφωση και επιφανειακή γνώση που οδηγεί στην βία και την εκμετάλλευση.

Και φυσικά πως θα πρέπει να ανοίξουμε διάπλατα τους οφθαλμούς και τα αυτιά μας σε όλα όσα μας λέγονται και να τα δούμε με νέο μάτι και όχι μέσα από την προηγούμενη στρεβλή διαμόρφωσή μας.
Το εγώ θα πρέπει να πάψει να μιλάει, θα πρέπει να σιωπήσει πλήρως θα πρέπει να μάθει να ακούει και να κατανοεί όχι με την νοητική του ημιτελή ικανότητα αλλά μέσα από την νέα λειτουργία της καρδιάς.
Γιατί εκεί κατοικεί ο θησαυρός, εκεί βρίσκεται το σπερματικό άτομο σπινθήρας του Πνεύματος.
Αυτό θα πρέπει να αναπτυχθεί και όχι η ιδιοτέλεια ως συνέβαινε πιο πριν.

'Ο Χριστός μέσα μου θα πρέπει να αναπτυχθεί και εγώ να μειωθώ' 

αυτό δεν μας λέει ο Ιωάννης ο οποίος συμβολίζει τον μαθητή ο οποίος προετοιμάζει το ον του για την συνάντηση του Χριστού μέσα του;

Αν εμείς σας εξηγούμε το άλφα ή το βήτα και εσείς επαναλαμβάνεται όλα όσα έχετε μάθει μέσα από το κρυσταλλωμένο σας φίλτρο τότε δεν κάνετε χώρο για το νέο που θα έρθει, πως θα μπορέσουμε να σας αγγίξουμε  αν το δοχείο σας ξεχειλίζει από την σοφία αυτού του κόσμου;
Αδύνατον.
Πως θα μπορέσετε να κατανοήσετε σωστά και να περάσετε σε νοήμονα πράξη;

Πριν από καιρό έβαλα κάποια ωραία εμβλήματα από μια σειρά μεταξύ των άλλων το ένα παρουσίαζε ένα άγγελο να καθαρίζει με μια σκούπα μια τεράστια καρδιά από τις ακαθαρσίες αιώνων που είχε μαζέψει... 

Φίλοι αυτή είναι και η δική σας εργασία, και η δική μας, ο εξαγνισμός μέσα από νοήμονα πράξη και υπό την καθοδήγηση και τις απελευθερωτικές δυνάμεις του Αγίου Πνεύματος.


Δημοσίευση σχολίου