Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Η εν έργεια πηγάζει από την λέξη έργον


Η εν έργεια πηγάζει από την λέξη έργον

Η εν έργεια πηγάζει από την λέξη έργον που σημαίνει μια δραστηριότητα αυτό που δεν γίνεται μόνο του αλλά το κάνει κάποιος (wiki)
στην φυσική η ενέργεια είναι μια θεμελιώδης ποσότητα που χαρακτηρίζει ένα σώμα ή χώρο το οποίο οποίος μπορεί να μεταβάλλει κάποιο άλλο σώμα ή να μεταβληθεί (wiki) στην κβαντική χρωμοδυναμική η ποσότητα πληροφορίας και η ενέργεια ταυτίζονται σαν έννοιες και η υψηλή ενέργεια δύναται να προκαλέσει περισσότερες αλλαγές κατάστασης καθώς εντροπίζεται-διαχέεται.

Αυτά συμβαίνουν μέσα στο γνωστό υλικό μας κόσμο.
Σκεφτείτε την δυναμική μιας ανώτερης ενέργειας που προέρχεται έξω από τον κόσμο μας και μέσα από μια πύλη διοχετεύετε ατομικά ή ομαδικά.
Για να μπορέσει να αφομοιωθεί χρειάζεται όμως από εμάς έναν ανάλογο σωματικό φορέα που να αντέξει το δυναμικό αυτό πυρ και μια νοητική ικανότητα μέσα από την οποία αυτή η πληροφορία θα τρέξει.
Αυτόν τον φορέα και εμείς αναπτύσσουμε συστηματικά μέσα από τον εξαγνισμό της καρδιάς γιατί αυτές οι ακτινοβολίες αντιστοιχούν και απευθύνονται μόνο στο εναπομένον πνευματικό σπινθήρα μέσα στην καρδιά μας ο οποίος είναι μιας πνευματικής φύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: