Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Μην αποθαρρύνεστε όμως προβληματιστείτε θετικά

  
Μην αποθαρρύνεστε όμως προβληματιστείτε θετικά

Αν και μέσα στην πνευματική επιστήμη μας εξηγείται λεπτομερειακά για τον αιώνιο εχθρό μέσα μας και πως, με ποιον τρόπο θα τον υπερνικήσουμε, εξουδετερώσουμε, αδρανοποιήσουμε, τον φέρουμε στο φως, ένα μεγάλο μέρος από την καθημερινή μας εσωτερική εργασία και ενέργεια εξαντλείται μέσα στην κοινωνική μας ζωή και τους ανθρώπους και καταστάσεις που που βιώνουμε συνήθως με ένταση.

Για αυτό και μας εξηγείται η χρησιμότητα της συνειδησιακής απόσπασης αλλά και η ορθή διάκριση που θα μας φωτίσει εσωτερικά ώστε να απαλλαγούμε από όλα αυτά τα βαρίδια και εμπόδια που τις πιο πολλές φορές εμείς οι ίδιοι έχουμε δημιουργήσει στην ζωή μας μέσα από ένα ανόητο τρόπο ζωής και φανερές αδυναμίες.

Το Φως λειτουργεί μέσα από ειδικούς ανθρώπους μεταφέροντας πολλές θαυμαστές απελευθερωτικές ακτινοβολίες για εσάς αλλά αυτό δεν σημαίνει πως εσείς είστε συνειδητοί αυτού και πως μπορείτε, έχετε την ικανότητα να το απορροφήσετε εσωτερικά.
Μην αποθαρρύνεστε όμως προβληματιστείτε θετικά με όλα αυτά μέσα από μια αυτό κρίση, κατανοείστε τα αδιέξοδα της ζωής σας τους ρηχούς χωρίς ενδιαφέρον ανθρώπους και συνεπώς αρχίστε να καθαρίζεται τον δικό σας κήπο από τα ζιζάνια, μόνον εσείς μπορείτε να το κάνετε αυτό.
Εμείς είμαστε εδώ για να σας το υπενθυμίζουμε και να σας βοηθούμε με κάθε τρόπο.

Εμείς είμαστε εδώ παρόντες εσείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια: