Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Η μίμηση του δρόμου σωτηρίας


Η μίμηση του δρόμου σωτηρίας

Η μίμηση του δρόμου της σωτηρίας όπως πλήρως αποκαλύφτηκε για όλους εμάς από τον λυτρωτή και σωτήρα μας  κατακρεουργείται καθημερινά από το γεμάτο έπαρση Εγώ το οποίο να μην αμφιβάλετε καμία στιγμή για την σκοτεινή προέλευση του, και την περίτεχνη προσπάθεια του να ξεγελάσει, να εκμεταλλευτεί, να κυριαρχήσει, να απομυζήσει ανθρώπινη ενέργεια, και σε ένα επόμενο στάδιο να χρησιμοποιήσει ένα άλλο ανθρώπινο όν σαν μία χωρίς ψυχή μαριονέτα.
 
Το ανόσιο αυτό πυρ έντεχνα ειδικότερα στις μέρες μας επιτίθεται μέσα από εκατοντάδες τρόπους και τεχνικές και υποτιθέμενες θεραπείες. Λειτουργεί μέσα από ομάδες που χρησιμοποιούν κατά κόρον πνευματισμό και υποτιθέμενους αγγέλους και αρχαγγέλους που δεν είναι παρά βρωμερές οντότητες που κατοικούν μέσα στην αστρική σφαίρα αυτής της φύσης του θανάτου σαν μεγάλα και τρομερά βαμπίρ. Τρομάζουν όταν το Φως αποκαλύπτεται μέσα από τον λόγο και την δράση του σε αυτό το πεδίο ζωής.
 
Γιατί μην ξεγελιέστε από τα χολιγουντιανά τερατουργήματα και την ψευδή εικόνα που περνούν μέσα από ταινίες τρόμου όλα αυτά δεν είναι παρά μία προσπάθεια παραπλάνησης και επηρεασμού σας ώστε να σας πείσουν ότι αυτό είναι ανίκητο και ισχυρό. Περιγελάστε τους, κρατηθείτε μακριά από αυτούς τους κλόουν και απατεώνες, ξεγυμνώστε τους μέσα από το φως του Χριστού γιατί στην ουσία όλοι αυτοί δεν είναι παρά αντίχριστοι.

Όμως κατά κανένα τρόπο μην εμπλακείτε με αυτούς, αγνοήστε τους είναι χαμένος κόπος και ξόδεμα ενέργειας.

Και όλο αυτό είναι αγαπητοί μου φίλοι και το μεγαλύτερο όπλο της ανοσιότητας για αυτό και η μεγαλύτερη ευαγγελική προτροπή είναι στο να μην ξεγελαστούμε από αυτούς γιατί θα φορούν ένδυμα αρνίου και θα έχουν λόγον γλυκόν πολλά υποσχόμενοι για χαρά και ευτυχία και ειρήνη ενώ εμείς αντίθετα σας μιλάμε για έναν δρόμο αυτοθυσίας, προσφοράς και πόνου, για έναν σταυρικό θάνατο και μία μεγαλειώδη ανάσταση. Καταλαβαίνετε τον παραλογισμό τους και την υποκρισία τους και την ένδεια του πνεύματος που έχουν.

Μόνο η συνειδητοποίηση της ματαιότητας μας και μια πλήρης αυτοπαράδοση στο Φως του Χριστού θα μπορέσει να μας βγάλει από  την φυλακή μας, να λύσει τα δεσμά μας, να μας μετατρέψει, να μας καθαγιάσει να μας κάνει έναν εντελώς νέον άνθρωπο, όχι από σάρκα και αίμα αλλά από πνεύμα ουράνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: