Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Ο Snowden αποκαλύπτει την Δολοφονική Ατζέντα του HAARP

 

Agnolo Bronzino - Dante Alighieri 

Ο Snowden αποκαλύπτει την Δολοφονική Ατζέντα του HAARP

Είμαι ενήμερος ότι πολλά από αυτά που σας γράφω μοιάζουν λίγο ακατανόητα και σε μερικούς απλά ακαταλόγιστα όμως συνέχεια μέσα από διάφορα blogs που μπορούν και περνάνε σημαντικές ειδήσεις η πνευματική επιστήμη επαληθεύετε συνέχεια.

Αυτή την στιγμή το σκοτάδι αντεπιτίθεται μέσα από την παραδοσιακή μαγεία αλλά κυρίως σήμερα μέσα από την εξέλιξη της επιστήμης, ώστε να επηρεάζει την συνείδηση των ανθρώπων και την δράση τους, αλλά ακόμη και εγώ δεν φανταζόμουν ότι θα περάσει και στο επίπεδο (αλλά και γιατί να μην το κάνει) να δολοφονεί και ανθρώπους.

Η μόλυνση της ατμόσφαιρας, του νερού, των τροφίμων, των καλλυντικών και οι κάθε είδους ακτινοβολίες όπως αυτές των κινητών απευθύνονται στην μεγάλη μάζα, ένα σχετικά νέο όμως πρόγραμμα μπορεί και στοχεύει και σε ατομικό επίπεδο ας διαβάσετε παρακάτω τα κύρια σημεία όπως και όλο το κείμενο από το αντίστοιχο blog.

Ο Snowden αποκαλύπτει την Δολοφονική Ατζέντα του HAARP

Μόσχα, Ρωσια – Ο Edward Snowden ο φυγάς χάκερ και πρώην συμβασιούχος της National Security Agency (NSA) αποκάλυψε έγγραφα την Τρίτη στους ρεπόρτερ του Internet Chronicle που αποδεικνύουν ότι το High Frequency Active Auroral Research Program, ή HAARP, εμπλέκεται σαφώς σε ένα πρόγραμμα δολοφονιών και νοητικού ελέγχου.

Χωρίς να το γνωρίζουν τα θύματα ή τα αγαπημένα τους πρόσωπα, το HAARP εκπέμπει υπέρ-υψηλής ισχύος ραδιοφωνικά κύματα. Αυτά τα κύματα λειτουργούν στην ίδια ηλεκτρονική συχνότητα όπως το truncus encephali, η το εγκεφαλικό στέλεχος, προκαλώντας επιλεκτικά θανάτους που φαίνονται ότι προέρχονται από φυσικά αίτια – περιλαμβάνοντας αυτούς που φαίνονται στους ιατροδικαστές ως εμφράγματα η καρδιακές προσβολές.

Ο Snowden ενίσχυσε την μαρτυρία του με ντοκουμέντα για το HAARP που αποκτήθηκαν από προσωπικούς λογαριασμούς email υψηλόβαθμων αξιωματούχων, όπως ναύαρχοι και ταξίαρχοι της αεροπορίας.

Πηγές των μυστικών υπηρεσιών επιβεβαίωσαν στο The Internet Chronicle την αυθεντικότητα αυτών των ντοκουμέντων, καθώς και τις τρομακτικές επιπτώσεις για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.


http://www.terrapapers.com/?p=38194

Δεν υπάρχουν σχόλια: