Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Γιατί αυτή η τρομερή πίεση αρχικά στον οικονομικό τομέα λαμβάνει χώρα;


Γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες μέσα από τα δελτία ειδήσεων και τον ημερήσιο τύπο ενός απίστευτου οικονομικού-κοινωνικού προβλήματος που σχετίζεται με τις οικονομίες των κρατών της Ευρώπης και το θλιβερό και επώδυνο πρόβλημα που δημιουργείται έτσι στις ζωές όλων των πολιτών.

Αυτή η εσκεμμένη πίεση που ασκείται από πολύ γνωστούς και μεθοδευμένους κύκλους με μια πρώτη ματιά θα μπορούσε να εξηγηθεί από την ακόρεστη δίψα για δύναμη,από απληστία και συνεχόμενη επιθυμία συγκέντρωσης υλικών αγαθών.

Όμως αν καλό σκεφτούμε την ήδη υπάρχουσα δύναμη και τεράστια οικονομική ευρωστία όλων αυτών,ίσος τότε  να αρχίζαμε να αμφιβάλλουμε για το αν αυτοί είναι οι πραγματικοί λόγοι που αυτήν την στιγμή εξαθλιώνονται οικονομικά,ψυχολογικά και συνεπώς και πολιτιστικά εκατομμύρια πολιτών σε όλον τον κόσμο.

Η εσφαλμένη εντύπωση των Φαραώ να κρατήσουν τα πλούτη τους καλά φυλαγμένα στον ταφικό τους θάλαμο ώστε να τα χρησιμοποιήσουν στην μετά θάνατον ζωή μας είναι ολωσδιόλου αστεία.

Έτσι ίσως θα έπρεπε να προβληματιστούμε γιατί αυτή η τρομερή πίεση αρχικά στον οικονομικό τομέα λαμβάνει χώρα, και αυτήν την στιγμή, από όλους αυτούς τους κύκλους?
Μήπως ο βαθύτερος σκοπός τους δεν είναι η συσσώρευση πλούτου ή δύναμης και είναι κάτι το διαφορετικό?

Φίλοι αυτήν την στιγμή μια κορύφωση έχει δημιουργηθεί στον αδιόρατο πόλεμο μεταξύ των δυνάμεων που επιζητούν το σκοτάδι και αυτών του Φωτός κατά την διάρκεια μιας εποχής που νομοτελειακά έχει αρχίσει να διαφοροποιεί τον ορατό και τον μη ορατό για μας κόσμο.

Ζούμε μέσα σε μια εποχή που λαμβάνει χώρα μια  μεγάλη πνευματική-κοσμική αλλαγή και μεταμόρφωση,ιδιαίτερες ακτινοβολίες που πηγάζουν από ένα κατά πολύ ανώτερο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο από αυτό της γης ωθούν τον άνθρωπο και τον κόσμο μέσα σε μια θεμελιακή αλλαγή.

Το Φως για άλλη μια φορά καλεί όλους εμάς που μπορούμε να το αντιληφθούμε σε ένα θαυμαστό ταξίδι κάθαρσης και δημιουργίας της πρωταρχικής ψυχής σαν το συνδετικό κρίκο ως προς το Πνεύμα.

Έτσι ο βαθύτερος σκοπός αυτών αυτών των σκοτεινών δυνάμεων που ωθούν την κοινωνία μας σε πλήρη εξαθλίωση αποσκοπεί στο να δημιουργήσει άγχος, σύγχυση,θυμό, βίαιη αντίδραση,μια νοητική υποβάθμιση ώστε μέσα από αυτήν την παραζάλη να μας στερήσουν αυτόν τον απαραίτητο πνευματικό χρόνο και την διάθεση που θα μας βοηθούσαν να αντιληφθούμε την ύπαρξη αυτού του πνευματικού Φωτός και έτσι να μας αποτρέψουν στο να μπορέσουμε να ελκυστούμε από αυτό.

Αυτές τις οδυνηρές καταστάσεις που βιώνουμε σήμερα, οι Πνευματικοί Οδηγοί όλων των περιόδων του παρελθόντος μας τις έχουν εξηγήσει   επακριβώς, ώστε να γνωρίζουμε το τι πρέπει να κάνουμε, ούτως ώστε να προφυλάξουμε την ύπαρξή μας από αυτήν την πνευματική υποβάθμιση.

Είναι σαφές ότι συμμετέχουμε ενεργά μέσα στην κοινωνία έτσι δεν είναι δυνατόν να την αρνηθούμε μέσω φυγής ή παραίτησης όμως ταυτόχρονα μια εσωτερική απόσπαση είναι αναγκαία μέσω της οποίας η πνευματική μας εργασία θα συνεχιστή.

Χιλιάδες χρόνια ιστορίας μας έδειξαν το εφήμερο,το εύθραυστο,το παροδικό της ζωής μας.
Μεγάλες αυτοκρατορίες που εξουσίαζαν τον γνωστό τότε κόσμο εξαφανίστηκαν εντελώς,η δύναμη οδηγήθηκε στην αδυναμία και ο πλούτος στην απόλυτη φτώχεια.

Ελπίζω να γίνετε ικανοί σε ένα σύντομο χρονικά σημείο να ακούσετε αυτό το εσωτερικό κάλεσμα της φωνής της Γνώσης μέσα σας, έτσι να αναζήτησε με ταπεινότητα και υπομονή, ούτως ώστε το φως να σας αγγίξει στην καρδιά σας, μόνον αυτό είναι ικανό να μεταμορφώσει ολόκληρη την ύπαρξή σας, να σας οδήγηση σε μια εντελώς νέα Γη και ένα εντελώς νέο Ουρανό.
Τότε θα δείτε ότι τα παλαιά παρήλθαν, κανένας δεν θα μπορεί να σας βλάψει πλέον γιατί θα είσαστε πολύ καλά προφυλαγμένη στην αγκαλιά του Πατέρα και Δημιουργού σας.

Εκείνη την στιγμή θα ανακαλύψετε και το μεγαλειώδες χρέος που περικλείει η αγάπη μέσα σας, και που δεν είναι παρά μια εσωτερική ανάγκη για απελευθέρωση του κάθε ένα από τους συνανθρώπους γύρω σας, από τις αξίες και τα δεσμά αυτής της φύσης.

Το να ζήσουμε μέσα, και από το Φως είναι ο μοναδικός μας δρόμος, πάνω σε έναν κόσμο που μεταλλάσσετε θεμελιακά.
Αυτή η αλλαγή που ήδη πραγματοποιείτε μέσα από το Πυρ επιμαρτυρεί, ότι αυτό το Θεϊκό σχέδιο για τον άνθρωπο και τον κόσμο θα πραγματοποιηθεί με τον άνθρωπο αλλά και χωρίς αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: