Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2011

Δυο δρόμοι ανοίγονται διάπλατα μπροστά μας


Υπάρχει μια στιγμή στην πορεία της ζωής του ανθρώπου που σαν μια αστραπή πυρός δύο δρόμοι ανοίγονται διάπλατα μπροστά του,εκεί μια σοφή εκλογή τον περιμένει,να βαδίσει προς το Φως η προς το σκοτάδι.

Σήμερα αυτή η επιλογή είναι ζωτικής σημασίας γιατί στην παρούσα φάση εξέλιξης του κόσμου μας, λαμβάνει χώρα ένας διαχωρισμός της ανθρωπότητας ο οποίος λειτουργεί πολύ δυναμικά μέσω του Πυρός του Χριστού.

Αυτός ο Πύρινος αιθέρας μεταμορφώνει τα πάντα σταδιακά γύρω μας.

Σήμερα απλά θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας στο ότι σύντομα, αλλά ήδη ακόμη και από σήμερα βλέπουμε να ξεδιπλώνονται στον κόσμο γύρω μας δύο πολλοί διαφορετικές ανθρώπινες συμπεριφορές αν και σε άνισο δυναμικό μέγεθος.
Η μεγαλύτερη αυτή που δεν θα μπορέσει να αφομοιώσει αυτές τις μεταμορφωτικές ακτινοβολίες θα οδηγηθεί σε ένα δρόμο έντασης και βίας όχι μόνον εσωτερικά αλλά και εξωτερικά.
Η σχιζοφρένεια αυτή θα γίνει ιδιαίτερα ορατή μέσα από τα Μedia.

Σημειωτέο, είναι ότι η πολύ σκοτεινή ελίτ που κυριαρχεί σαν κοσμική εξουσία στην παρούσα φάση του πολιτισμού μας πολλαπλασιάζει και επιταχύνει αυτήν την υλικοποίηση-κρυστάλλωση του ανθρώπινου σώματος μας όχι μόνο πρακτικά μέσω της διατροφικής αλυσίδας, των καλλυντικών και των φαρμάκων αλλά και μέσω μιας αυξανόμενης οικονομικής καταπίεσης.

Δημιουργώντας ακόμη πυρήνες βίας, τι πιο απλό από το να δημιουργήσεις μετέπειτα για την υποτιθέμενη προστασία των πολιτών μέσα παρακολούθησης και ελέγχου;
Στην παρούσα φάση αυτές οι δυνατότητες ελέγχου δεν είναι ιδιαίτερης σημασίας για αυτούς αλλά στο προσεχές μέλλον όταν η σύνθλιψη των ανθρωπίνων κοινωνιών φτάσει σε ένα οριακό σημείο και ο υποτιθέμενος λυτρωτής παρουσιαστή στους ουρανούς,οποιοσδήποτε θα προσπαθήσει να αντιδράσει εναντίον αυτής της φάρσας θα καταπολεμείται με πολύ εύκολο τρόπο μιας και η κάθε του κίνηση και η φυσική του παρουσία θα είναι πολύ εύκολο να αποκαλυφθεί σε δευτερόλεπτα.

Είναι αναμφίβολο ότι οδηγούμαστε σε ένα παγκόσμιο θρησκευτικό-φασιστικό κράτος στο οποίο οι δυνάμεις του κακού με αρχή έναν υποτιθέμενο χριστό λυτρωτή θα μας καταδυναστεύσουν καθ' ολοκληρίαν, απομυζώντας από εμάς κάθε έννοια ζωτικής-δύναμης ζωής από μέσα μας οδηγώντας μας σε έναν πραγματικό εφιάλτη που στην αρχή βέβαια παρουσιαζότανε σε μας σαν μια διέξοδος από την προηγούμενη καταπίεση.

Αγαπητοί φίλοι η μόνη έξοδος από όλο αυτό βρίσκετε στην ευθυγράμμιση του εσωτερικού μας όντος με τις συμπαντικές ακτινοβολίες του πεδίου δύναμης του Χριστού,μέσω του οπίου μία θεμελιώδης μεταμόρφωση θα μας βγάλει έξω από αυτό το αδιέξοδο πεδίο ύπαρξης στο οποίο το καλό και το κακό, η χαρά και το μίσος απλά εναλλάσσονται και μας εξουσιάζουν πλήρως.

Απαλλαχτείτε από την φτηνή θρησκευτική σας εικόνα του Χριστού όπως σας τον έχουνε παρουσιάσει πλήρως εξανθρωπισμένο.
Η χρηστική δύναμη είναι ένας πλήρης ήλιος,ένα πολύ ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο το οποίο από την απαρχή της ιστορίας μας μας οδηγεί σε εξέλιξη και μεταμόρφωση.

Αναζητήστε αυτό το πλήρες Ηλιακό πεδίο μέσα σας, αυτό το Ρόδο της καρδιάς,αυτό το πανάκριβο Μαργαριτάρι και μέσω αυτού πραγματοποιήστε μια ολοκληρωτική αλλαγή.

Αφήστε τις θεραπευτικές ακτίνες της δύναμης του Υδροχόου να σας αλλάξουν ριζικά.Επιλέξτε συνειδητά το δρόμο που οδηγεί στο Φως,άλλωστε εκεί θα καταλήξουν όλα σε μια μελλοντική χρονική στιγμή με εσάς άλλα και χωρίς εσάς!
Δημοσίευση σχολίου