Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Η Τέχνη της Αλχημείας - Έκθεση εκτυπωμένων εμβλημάτων 16-17 Σεπτεμβρίου

  
Η Τέχνη της Αλχημείας - Έκθεση εκτυπωμένων εμβλημάτων

Το Σάββατο και Κυριακή 16-17 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μας μεγάλη έκθεση αλχημικών σχεδίων και εμβλημάτων.
Επιλέξαμε για σας πολύ όμορφα και σημαντικά εμβλήματα και σχέδια, αυτά, με ένα μοναδικό τρόπο συνδυάζουν την γνώση και την συμβολική μέσα από το σχέδιο και την ζωγραφική μέσω μιας εξέχουσας αισθητικής.

Όπως καταλαβαίνεται η εργασία της δημιουργίας και εκτύπωσης όλων αυτών είναι αρκετά μεγάλη και για αυτό τον λόγο η είσοδος θα κοστίζει 10ε, αλλά με την είσοδο σας θα παίρνετε δωρεάν ένα έμβλημα έγχρωμο σε Α3, δική σας επιλογής, ώστε και εσείς να θαυμάσετε αυτήν την έκθεση αλλά και να μην σας στοιχίσει τίποτα.

Επίσης θα σας δίνουμε μια μικρή παρουσίαση η οποία θα περιέχει πληροφορίες για αυτά τα οποία θα βλέπετε, από όλες τις σειρές.

Γνωρίζεται πως η σχέση μας μαζί σας βασίζεται στην ειλικρινή βοήθεια σας και πως όταν μας ενισχύεται με οποιονδήποτε τρόπο τότε μπορούμε και εμείς να κάνουμε πολύ περισσότερα.

Για αυτό και η έκθεση μας, είναι και δική σας έκθεση μέσω της ενεργητικής σας συμμετοχής και της παρουσίας σας, τον καλό σας λόγο και την επιβράβευση και στήριξη του έργου μας.

Επίσης θα έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε σε συμβολική τιμή μια ολόκληρη σειρά που θα δείτε αναρτημένη στην έκθεση, μέσα από μια προ παραγγελία και ένα χρηματικό αντίτιμο.
Για να πάρετε την σειρά θα μπορέσετε να έρθετε στον ίδιον χώρο για να σας τα δώσω κατόπιν συνεννόησις.

Ελπίζουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να περάσετε υπέροχα και διδακτικά, και μην νομίσετε πως δεν θα φλυαρήσουμε, κατά την διάρκεια της έκθεσης θα διαβάσουμε πολύ όμορφα αποσπάσματα από σημαντικά αλχημικά έργα.

Όποιος θέλει το προτείνει στους φίλους του.

 ΥπερΝόησις - Μαυρομιχάλη 1, 6ος όροφος, Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: