Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Το Χρυσό Ένδυμα του Γάμου


Το Χρυσό Ένδυμα του Γάμου

Είναι πολύ ενθαρρυντικό για την ψυχή μας να γνωρίζει πως όταν αποφασίσει να εισέλθει μέσα στον προαύλιο χώρο της Πνευματικής Σχολής, εκεί ήδη υπάρχει ένα δυναμικό Γνωστικό Φως μέσα από το οποίο μπορεί να αυτό γνωριστεί.

Έτσι μπορεί να σπάσει όλα τα φράγματα, τα εμπόδια τα οποία της κρύβουν τον δρόμο.

Αυτό το Φως των Φώτων τείθεται στην διάθεση όλων, από μια γνωστική ομάδα, από τους πρεσβύτερους αδελφούς οι οποίοι ήδη στο παρελθόν μέσα από την εργασία τους κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα 'Ζωντανό Σώμα' δηλαδή δημιούργησαν ένα 'Ουράνιο Πλοίο' μια κιβωτό μέσα από την οποία επήλθε μια ένωση με το Πρωταρχικό Βασίλειο.  

Μέσα σε αυτήν την διαδρομή στο κάθε στάδιο που θα περνάμε θα πρέπει να αφήνουμε όλο και πιο πολύ κάτι από την παλιά μας φύση, τα ενδύματα μας θα πρέπει να γκρεμίζονται ώστε το Πυρ της Ψυχής να μας αγκαλιάζει δυναμικά όλο και περισσότερο.

Αυτό το Πυρ μοιάζει σαν ένας χρυσός μανδύα φωτός, ο οποίος μας προστατεύει την κάθε στιγμή όσο κουρασμένοι και καταβεβλημένοι και να είμαστε.

Αυτό είναι και το Χρυσό Ένδυμα του Γάμου, το νέο ψυχικό σώμα.
Αυτή είναι η αληθινή Ιεροσύνη για την οποία μας μιλήσανε και στα αρχαία μυστήρια.

 Ελπίζω πως όλοι μια μέρα θα κατορθώσουμε να βαδίσουμε μέσα στον κήπο των Ρόδων ώστε η Θεϊκή Πληρότητα να εκπληρωθεί μέσα μας.
Δημοσίευση σχολίου