Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Τα λόγια έχουν πολύ μικρή σημασία με όλα αυτά τα οποία πρόκειται να έρθουν


Τα λόγια έχουν πολύ μικρή σημασία με όλα αυτά τα οποία πρόκειται να έρθουν

Είναι απόλυτα κατανοητό πως αρκετοί  άνθρωποι  δεν είναι έτοιμοι ακόμα στο να βιώσουν εσωτερικά το μυστήριο του Γολγοθά.

Είναι απόλυτος κατανοητό ότι θα το περιγελάσουν και θα υβρίσουν όλους όσους το έχουν επιλέξει σαν στάση ζωής.

Ότι θα τους μισήσουν, θα τους κυνηγήσουν, θα τους χτυπήσουν με ποικίλους τρόπους.

Αυτή είναι μια φυσιολογική αντίδραση του σκοταδιού μέσα στον άνθρωπο, γιατί αυτό εκείνην την στιγμή αισθάνεται ότι απειλείται και πρέπει τότε να αντιδράσει με βία και έχθρα.

Όταν μιλάς για την αγάπη και την αδελφοσύνη και πως, με ποιον τρόπο μπορεί ένας άνθρωπος να  βαδίσει ένα μονοπάτι κάθαρσης ώστε να αποκαλυφτεί μέσα σε αυτόν μια γνώση που υπερβαίνει την ανθρώπινη κατανόηση, είναι αυτό ένα λάθος? 
Είναι μεμπτό? 
Είναι άδικο ή προσβάλει κάποιον?

Η ουσία της διδασκαλίας του Χριστού δεν απευθύνεται σε όλους, και η έννοια της αποστολικότιτας κάτι το ουσιώδες σε αυτήν, δεν απευθύνεται σε όλους, ούτε σώνει και καλά πρέπει κάποιος να ακούσει, να καταλάβει, να τα ενστερνιστεί όλα αυτά, όχι αυτή είναι μια καρικατούρα του έργου της εξωτερικής εκκλησίας που όλοι γνωρίζουμε από που προέρχεται και ποιον κύριο υπηρετεί.

Αγαπητοί φίλοι το εσωτερικό σώμα μιας μυστηριακής σχολής είναι μιας τέτοιας δόνησης που είναι εντελώς αόρατο από την πλειονότητα του κόσμου, προστατεύεται δε από τέτοιες εσωτερικές δυνάμεις που το καταστά εντελώς ανίκητο.

Η Αδελφότητα της Σαμπάλα τοποθετείτε σε έναν άγιο χώρο, σε ένα από τα επτά βασικά τσάκρα της γης μέσα από τα οποία διαχέονται ακατάπαυστα θαυμαστές απελευθερωτικές ακτινοβολίες μεταλλαγής και σωτηρίας, κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει εκεί, και αν και όπως στον αλχημικό γάμο του Χριστιανού Ροδοστα
ύρου βρει τον τρόπο με μια αποκρυφιστική μέθοδο να διεισδύσει θα αποπεμφθεί τάχιστα.

Η πορεία εξέλιξης του κόσμου μας φτάνει σε λίγο σε μια ολοκλήρωση της διαμόρφωσης των υλικών σωμάτων του ανθρώπου και καλείται τώρα να επιλέξει ο ίδιος συνειδητά μια ανάβαση σε ένα άλλο επόμενο πνευματικό σκαλοπάτι.

Σε αυτό κινείται ακατάπαυστα όλη η πλάση, δεν είναι κάτι το οποίο θα αλλάξει, όχι.
Η συμμόρφωση του ανθρωπίνου κύματος ζωής σε αυτό το αρχετυπικό σχέδιο εξέλιξης είναι μιας ζωτικής σημασίας για όλους μας.

Τα λόγια έχουν πολύ μικρή σημασία με όλα αυτά τα οποία πρόκειται να έρθουν και θα οδηγήσουν δυο βασικές ομάδες ανθρώπων είτε σε απώλεια είτε σε μεταμόρφωση. 

Πράξτε σοφά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: