Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Ποιος θα μπορούσε ποτέ να διαλέξει το σκοτάδι από το Φως;



Μέσα στην αυθάδεια του ο άνθρωπος ξεχνάει το χρέος του προς τον Δημιουργό του.

Όχι μόνον τον έφερε σε ύπαρξη όχι μόνο τον συγχώρεσε όταν αυτός παρέβη θεμελιώδεις συμπαντικούς νόμους αλλά και μέσα στο άπειρο έλεος του δημιούργησε μια κατάσταση άμεσης ανάγκης για να μην χαθεί κανένα ον όταν συνέβη αυτό το τραγικό συμβάν .

Ο θαυμαστός αυτός κόσμος μας, όπως και άνθρωπος δημιουργήθηκε και κινείται μέσω τεράστιων φυσικών δυνάμεων και και ενός Θεϊκού αρχέτυπου που μέσω αυτού οδηγείται σε εκπλήρωση, δηλαδή στην ολοκλήρωση, την επανασύνδεση με το πρωταρχικό επίπεδο ζωής.

Έτσι, παρόλο που γεννήθηκε μέσα και μέσω των δυνάμεων αυτής της φύσης, μέσα του εμπεριέχεται ένα θαυμαστό άνθος, ένα στοιχείο συγγενές με την πρωταρχική του καταγωγή: ένα πνευματικό άτομο

Σε μια δεδομένη στιγμή που οι εμπειρίες οδηγούν τον άνθρωπο σε ένα τέλμα σε ένα αδιέξοδο,το άτομο αυτό αφυπνίζετε μέσα του δημιουργώντας του μια γλυκιά αναστάτωση μια πρόγευση της ύπαρξης μιας εντελώς διαφορετικής πραγματικότητας ένα είδος προανάμνησης,μια μη συνειδητή γνώση όλων όσων ο άνθρωπος πρέπει να εκπληρώσει.

Εκείνην την στιγμή γίνετε αναζητητής.

Όπως ο φυσικός άνθρωπος γεννιέται και μεγαλώνει μέσα από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο αυτής της φύσης έτσι και το Πνευματικό του άτομο πρέπει να συνδεθεί με μιας τελείως διαφορετικής φύσης ηλεκτρομαγνητικό πεδίο ώστε να μπορέσει να προσελκύσει εκείνη την στιγμή και να αφομοιώσει όλες αυτές τις θαυμαστές τροφές που θα μπορέσουν να αναγεννήσουν και να δημιουργήσουν έτσι μια εντελώς νέα ύπαρξη.

Αυτή η κίνηση είναι συγχρόνως από την μια ένα νέο κάλεσμα αλλά και από την άλλη ένας αποχαιρετισμός.

Όταν ο αναζητητής προσεγγίσει μια Πνευματική σχολή μέσα στην οποία αυτές οι αγνές δυνάμεις ελκύονται και διαχέονται σε όλους όσους το επιθυμούν εκ τον έσω θα χρειαστεί απαραίτητα μια διαδικασία κάθαρσης,εξαγνισμού του παλαιού σωματικού του φορέα επειδή εσωτερικά μέσα του λειτουργούν δυνάμεις και αξίες,ποιότητες που αντιστρέφονται το αγνό καταλυτικό πυρ που θα τον εξαγνίσει..

Όταν αυτή η μαγική δραστηριότητα θα λάβει χώρα μέσα του, μετά από ένα χρονικό διάστημα, μια νέα συνείδηση και ένας εντελώς νέος άνθρωπος θα αρχίσει να λειτουργεί μέσα σε αυτόν τον κόσμο ενώ ουσιαστικά δεν θα ανήκει σε αυτόν τον κόσμο.

Φίλοι συνειδητοποιείστε από την μία την άπειρη αγάπη του δημιουργού μας και από την άλλη, το ένδοξο καθήκον που ο καθένας από εμάς πρέπει να εκπληρώσει.

Μην χάνεται άλλο τον χρόνο σας μέσα σε αυτόν τον λαβύρινθο της φύσης του θανάτου.
Προσκαλέστε το Πνεύμα συνειδητά ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει μέσα σας.

Ποιος θα μπορούσε ποτέ να διαλέξει το σκοτάδι από το Φως,γίνετε ένα με αυτό το Φως αυτή είναι η εσωτερική μου ευχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου